Design

Confectionarea Lumanarilor – Un Hobby

Procesul de a confectiona lumanari poate fi un hobby foarte distractiv. Pentru unii, aceasta este o afacere foarte profitabila. Crearea de lumanari va ofera capacitatea de a crea modele minunate din lumanarile tale.

Nu exista limita de forme, dimensiuni sau culori. O lumanare este un obiect ce furnizeaza lumina sau parfum. Lumanarile au devenit foarte populare pentru minunatele sale arome mai mult decat pentru capacitatea lor de a produce lumina. Unele lumanari emana mirosuri populare, cum ar fi vanilie sau iasomie. Altele pot mirosi ca un tort din ciocolata sau scortisoara rosie.

Corpul unei lumanari este in general confectionat din ceara de parafina. Acesta poate fi de asemenea facut si din ceara de albine. Parafina este o ceara naturala care vine de la plante. Aceasta ceara poate fi achizitonata de la rafinariile de petrol sau procesoarele de specialitate pentru ceara. Ceara de albine este de asemenea considerata o ceara naturala si este luata de la albine. Aceasta este substanta pe care albinele o folosesc pentru a construi fagurii lor.

Un fitil este plasat in centru formei inainte ca ceara sa se usuce. Fitilul este foarte subtire, dar, de asemenea, foarte puternic. Uneori, se poate folosi un fitil care este mai mare ca de obicei pentru a creste marimea flacarii.

Siguranta este o parte foarte mare din procesul de fabricare a unei lumanari. Temperatura cearei topite poate provoca arsuri grave. Exista, de asemenea, si riscul de incendiu. Asigurati-va ca zona unde este pusa lumanarea dumneavoastra este aranjata cum trebuie si ca de asemenea aveti un extinctor la indemana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *